Download het gratis e-boek

Ontwikkel winstgevende business

 -Mei 2020

Ondertussen heb ik ‘m gelezen. Ingestoken vanuit marktsegmentatie en new business development, dat waren (waarschijnlijk) ook de zoektermen hoe ik op newbusinessfactory.nl gekomen ben. Uitleg en samenhang is helder, prima tevreden dus.

 -September 2019

Ik was gisteren zeer verrast over de hoeveelheid informatie en vooral ook het niveau ervan, na het doorlezen ervan gisteravond ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden! Toont voor mij wel aan dat je de materie zo goed beheerst dat je het ook op ieders niveau kunt uitleggen.  Jouw e-boek heeft mij al snel veel duidelijkheid gegeven waar voor nogmaals mijn dank!

Inhoud

Hoe houd ik mijn productportfolio aantrekkelijk en winstgevend? Een actueel thema voor B2B bedrijven. Niet zo vreemd, want de winstgevendheid van producten komt steeds sneller onder druk door tenders, (internationale) concurrentie en veranderende markten. Maar hoe pak je dat aan?

Dit boek behandelt de kritische factoren voor het realiseren van winstgevende innovaties in het B2B. Het e-boek heeft vier hoofdstukken:

1. Wat is new business development?
2. Marktsegmentatie en concurrentie
3. Propositie en prijs
4. B2B gaat online

En het is gratis! Meld je nu aan op onze mailinglijst en ontvang het boek.